Het vest was een tijdje uit beeld verdwenen, maar is nu weer helemaal terug van weg geweest. Het is hip en niet shabby. Het dikke wollen vest ga je zien in verschillende lengtes en modellen, grof dan wel fijn gebreid, in één kleur of juist in colour-blocking.

Ik, als koukleum, ben altijd al fan geweest van dit item. Lekker warm en het zit heerlijk!! Bovendien is het een duurzaam product en gaat jaren mee. Het materiaal is ademend en vuil afstotend. Wol heeft alleen één onvermijdelijke eigenschap; het pluizen of pillen. Dit kan je simpelweg voorzichtig met een scheermesje verwijderen.

Wanneer een zomerjack net iets te fris is en een winterjas weer net iets te warm. Is dit een ideaal kledingstuk voor het tussenseizoen!

In de winkels hangen ze in mooie trendy kleuren zoals okergeel, olijfgroen en bordeaux. Maar ook de neutrale kleuren als gebroken wit, grijs en zwart ontbreken niet. Ook kan je ze op verschillende manieren dragen: classy met een pantalon, een zijden blouse en high heels bijvoorbeeld, casual in een hippe top, je favoriete jeans met laarsjes of juist stoer met een leuke t-shirt, je sportlegging en gave sneakers… genoeg variatie dus! Je draagt het als jas, laag over laag of met een mooie riem. 

Ben jij al overtuigd?

 

 

PERSOONLIJKE UITSTRALING<br>       <span>COMMUNICATIE</span><br>       COACHING & TRAINING logo-while

Blog