ZICHTBAAR, ZELFBEWUST & ZELFVERTROUWEN!

Over mij

Over mij

Hoi, welkom!

Wat leuk dat mijn site jouw interesse heeft gewekt.

Ik ben Precilia Koster owner van Shine Your Style. Ik ben 43 jaar, getrouwd met mijn soulmate en ik heb 2 leuke dochters (14 & 19 jaar). Mijn passie voor kleding is er al sinds mijn jeugdjaren.

Na het behalen van mijn diploma aan de MDS-Mode en Kleding, ben ik eigenlijk gelijk gaan werken in diverse modezaken. Naast de leidinggevende werkzaamheden die ik had, sprak het persoonlijke contact met de klant mij erg aan! Ik merkte namelijk dat veel mensen niet wisten hoe ze zich moesten kleden. Door ze de goede combinaties te laten zien en ze hierin te adviseren, zag ik dat het iets positiefs met ze deed. Dat gaf mij een heerlijk voldaan gevoel! Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, waardoor mijn passie verder is ontwikkeld.

Over_Ons_Shine_Your_Style

Altijd speelde de gedachte om voor mezelf te beginnen. Gewoon iets wat ik zelf hebt opgebouwd en van mij is. Na lang wikken en wegen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Het idee dat mijn dochters groter worden geeft mij meer de vrijheid om voor de volle 100% voor mijn onderneming te gaan.

Ik vind het belangrijk dat een ieder dicht bij zichzelf moet staan. Het is makkelijk om iemand te kopiëren, maar hoe mooi is het om de laten zien wie je echt bent!! Haal het uiterste wat in je zit, ga voor je eigen succes! Al is het in de liefde, het werk of je sociale omgeving. Ieder heeft een eigen stijl, al is het voor velen nog niet echt duidelijk. En daar wil ik jou bij helpen.

Stijl zegt namelijk wie je bent, zonder woorden te gebruiken. Je komt zelfbewuster, krachtiger en vol zelfvertrouwen over. Je bent zichtbaar! Wij gaan samen kijken naar je kwaliteiten, wat we kunnen accentueren en camoufleren. Wat je wil uitstralen en bereiken. Alles om je te laten stralen in jouw stijl! Want jij bent prachtig!

?Precilia Koster

PERSOONLIJKE UITSTRALING<br>       <span>COMMUNICATIE</span><br>       COACHING & TRAINING logo-while

Blog